Specialist ouderengeneeskunde – Simon Dawoodi –

Ik ben specialist ouderengeneeskunde Simon Dawoodi. Van 2007 tot 2010 heb ik mijn opleiding tot basisarts aangevuld met de specialisatie ouderengeneeskunde. Meteen na deze studie heb ik mij gevestigd als zelfstandig werkend verpleeghuisarts binnen verschillende organisaties in de regio’s Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Specialisatie en werkzaamheden

Als zodanig ben ik inzetbaar op het gebied van psychogeriatrie en somatiek, revalidatie- en palliatieve zorg, waarneming, consultatie, diagnostiek advies en begeleiding op uitvoerend en managementniveau. Ervaring op ZZP gebied heb ik opgedaan in verpleeghuizen als Laurens, Cura Mare, Amsta en Marente. Voor verdere details betreffende mijn inzetbaarheid verwijs ik naar de pagina Diensten.

Zorgpakket

Ik bied een op maat gesneden zorgpakket waarin een basisniveau van kwaliteit gegarandeerd is en teamspirit, evenals de wens van de cliënt, hoog in het vaandel staan. Evenredig met de groeiende vergrijzing rijst de vraag naar een ervaren en betrokken specialist ouderengeneeskunde. Juist voor de moeilijk in te vullen (tijdelijke) vacatures, interim posities en ANW diensten kunt u een beroep op mij doen. Uiteraard in alle redelijkheid rekening houdende met factoren als tijdsduur, locatie en aantal bedden. Belangrijke kwesties als deze bespreek ik te allen tijde vooraf in een vrijblijvend gesprek. Pas daarna breng ik een op maat gesneden offerte uit. Het inhuren van een freelance arts heeft voor beide partijen nog een groot aantal gunstige aspecten. Lees hierover meer op de pagina ‘Voordelen zelfstandig SOG’.